470
Almere

Weerbericht voor dinsdag 4 juni: niet helemaal droog

Vandaag zal de zon zich heel soms laten zien in Almere, maar de bewolking zal wederom overheersen. Er kan een enkele bui vallen, maar later vandaag komt er meer regen opzetten vanuit het westen. De temperatuur zal gaan stijgen naar 18 graden bij een matige zuidwestenwind.

Vanavond en vannacht valt er eerst regen, maar in de loop van de nacht klaart het op vanuit het westen. De temperatuur zal gaan dalen naar 11 graden.

Morgen is het op de meeste plaatsen droog en breekt de zon van tijd tot tijd door. De middagtemperatuur komt uit rond de 17 graden en daarmee is het aan de frisse kant voor begin juni. De wind is meest matig uit het westen, kracht 3 tot 4.

Foto: Chris Meewis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant