530
Almere

Weerbericht voor maandag 3 juni: bewolkte start van de week

Vandaag start de nieuwe werkweek in Almere met veel bewolking. Het blijft wel op de meeste plaatsen droog in de stad. De temperatuur zal gaan stijgen naar een graad of 17. Daarmee is het iets te fris voor de tijd van het jaar. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig van kracht.

Vanavond en vannacht blijft de bewolking een belangrijke rol spelen. Later in de nacht kan er vanuit het westen wat regen vallen. De temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 12.

Morgen hebben we te maken met de passage van een zwak koufront. Dat gaat wel gepaard met wat regen. De temperatuur zal in de middag een graad of 17 aanwijzen. De wind komt uit een noordelijke richting en is meest matig.

Bron foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant