1.4K0
Almere

Tegen deze tegenstanders oefent Almere City tijdens de voorbereiding

Almere City FC begint op zaterdag 22 juni onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Hedwiges Maduro aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eredivisie. In de aanloop naar de competitie-start speelt Almere City een aantal interessante oefenwedstrijden. Door deze wedstrijden moeten de voetballers in het weekeinde van 10 en 11 augustus optimaal voorbereid zijn om aan het tweede seizoen op het hoogste niveau te beginnen. 

De eerste oefenwedstrijd die op het programma staat voor de Almeerders wordt gespeeld op vrijdag 28 juni tegen het Roemeense FCSB, het voormalige Steaua Boekarest.

In het weekeinde van 6 en 7 juli treft Almere City in Ter Wolde dé revelatie van het afgelopen seizoen in de eredivisie: Go Ahead Eagles. De club uit Deventer wist zich onlangs tijdens de play-offs voor Europees voetbal ten koste van FC Utrecht te plaatsen voor de voorronde van de Conference League. 

Trainingskamp 

Op vrijdag 12 juli treft ‘City’ in Drachten het SC Heerenveen van de nieuwe hoofdtrainer Robin van Persie. Van 16 tot en met 23 juli gaan de Almeerders op trainingskamp op een nog nader te bepalen locatie. Tijdens dit trainingskamp zullen er ook twee oefenwedstrijden gespeeld worden. 

City besluit oefencampagne tegen Le Havre 

Op vrijdag 26 juli reist Almere City af naar Duitsland voor een oefenwedstrijd tegen het beloftenelftal (-23 jaar) van Champions League finalist Borussia Dortmund.

In het weekeinde van 3 en 4 augustus sluiten de Almeerders de voorbereiding af in het eigen Yanmar stadion met een oefenwedstrijd tegen de Franse Lique 1 club: Le Havre. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant