5110
Almere

Wegwerkzaamheden bedrijventerrein De Steiger in Haven

Vanaf maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni zijn er asfaltwerkzaamheden op bedrijventerrein De Steiger. Eerst wordt de huidige laag asfalt verwijderd, waarna de rijbaan opnieuw geasfalteerd wordt met nieuwe belijningen en markeringen. De werkzaamheden vinden in twee fasen plaats.

De eerste fase is van 3 tot 7 juni. In deze periode vinden de werkzaamheden plaats tussen de Noorderdreef en de Steigerdreef. De tweede fase is van 10 tot en met 14 juni. In deze periode wordt er geasfalteerd tussen de Steigerdreef en Gildemark.

Gemeente Almere
Bereikbaarheid

Tijdens het eerste deel blijven de aangrenzende fiets- en voetpaden toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Ook de bedrijven in het werkgebied blijven bereikbaar. Verkeersregelaars zorgen voor de toegang tot het werkgebied voor bewoners, bezoekers en bestemmingsverkeer. De busbaan blijft beschikbaar voor het busverkeer.

Het bestemmingsverkeer voor De Steiger 50 en verder wordt tijdens het eerste deel van de werkzaamheden omgeleid via de Noorderdreef, Steigerdreef en Verlengde Steiger. Tijdens het tweede deel van de werkzaamheden kan het bestemmingsverkeer en het doorgaand (fiets)verkeer de weg vervolgen via Gildemark en de zijstraten van De Steiger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant