1200
Almere

Woning aan de Harlingensingel na explosie vier weken langer dicht

De woning aan de Harlingensingel in Almere Stad waar op zondag 19 mei een explosie was blijft vier weken langer dicht. De woning werd eerder al twee weken gesloten door de burgemeester.

Het huis in de Stedenwijk raakte beschadigd door het explosief, er raakten geen mensen gewond. De politie deed in de loop van de ochtend onderzoek rondom de woning en had daar een groot gebied voor afgezet.

Mede op basis van informatie van de politie heeft de burgemeester besloten om de woning vanaf 2 juni nog vier weken te sluiten. Gedurende deze periode mag niemand het pand betreden. Aan het einde van deze vier weken beslist de burgemeester of het noodzakelijk is de sluiting nogmaals te verlengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant