activiteiten weekend almere week 22
3.8K0

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

Er is dit weekend weer van alles te beleven in Almere. Van een rondleiding in een opvang voor apen tot een verfrissende en leerzame excursie in de buitenlucht, er is genoeg te doen in en rondom de stad. Bekijk hier wat er aankomend weekend allemaal te doen is in Almere.

Land Art Familietour

Wanneer: Het hele weekend en dagelijks t/m 24 december.

Waar: De Groene Kathedraal.

Lekker rennend en speurend met de hele familie op een familietour langs de drie landschapskunstwerken in Almere. Bij elk kunstwerk doe je een opdracht, verdwaal je in een zilveren doolhof en doe je de dans van een reus. Als je alle letters hebt verzameld, staat je aan het einde van de rit een verrassing te wachten.

Rondleiding Stichting AAP

Wanneer: Elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11:00 en 16:00.

Waar: Stichting AAP, Kemphaanpad 1.

Stichting AAP zet aankomend weekend de deuren open voor bezoek! Je kunt gratis deelnemen aan een rondleiding in het opvangcentrum. De medewerkers zullen alles vertellen over hun werk en de dieren. De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en is gratis. Stichting AAP is te vinden op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.

Clean up on tour

Wanneer: Vrijdag 31 mei van 14.00 – 16.00 en zaterdag 1 juni van 10.00 – 16.00.

Waar: Het Watersportverbond, Weerwater.

Je kunt aankomend weekend op een sportieve en leuke manier bijdragen aan een schoon milieu in Almere. Tijdens de Clean up on tour ga je samen met een instructeur op een sup board op pad om rommel en afval uit het water te vissen. De Clean Up Tour is onderdeel van de Dutch Water Week, waarin watersport centraal staat.

Biologische boerenmarkt

Wanneer: elke zaterdag van 09.30 – 13.00.

Waar: Kemphaanpad 14.

Iedere zaterdag is er op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere een biologische boerenmarkt te vinden. Je kunt er terecht voor biologische groenten, vlees, zuivel en andere producten. De markt wordt in een grote schuur opgezet, dus ook met regenachtig weer is het bezoeken van deze biologische markt goed te doen. De toegang is gratis.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant