7141
Almere Stad

‘Rent-a-cop’ in de Kruidenwijk levert boetes op bij de Spoordreef

Tijdens het ‘Rent-a-cop’ project in Kruidenwijk heeft de politie op verschillende door bewoners genoemde locaties snelheidscontroles uitgevoerd. Dit gebeurde onder andere op de Spoordreef ter hoogte van de Oreganoweg en de Distelweg. Op deze locaties geldt een snelheidslimiet van 50 km/u, maar de hoogste gemeten snelheid was 90 km/u.

De politie is in maart gestart met het project ‘Rent-a-cop’ in de Kruidenwijk in Almere Stad. Sindsdien hebben zij diverse verzoeken van bewoners ontvangen en hebben daarom extra aandacht besteed aan de wijk.

Met ‘Rent-a-cop’ kunnen inwoners via sociale media aangeven waar zij onveiligheid ervaren, waar afval is gedumpt of waar gevaarlijk hard wordt gereden. Als er veel klachten over een specifiek onderwerp binnenkomen, komt de politie daar in actie.

Aan het einde van deze week loopt de actieperiode af en wordt een nieuwe actiewijk aangekondigd.

  1. Linda de Block zegt:

    Dat mag ook bij ons op de waddendreef ( langs het spoor bij jumping Jack) is net een racebaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant