1.2K1
Almere Stad

Fongerspad in Filmwijk krijgt opknapbeurt

Vanaf maandag 27 mei zijn er werkzaamheden aan het fiets- en voetpad Fongerspad langs het Weerwater bij Filmwijk. Het pad is te smal en dringend toe aan groot onderhoud. Het Fongerspad is tot vrijdag 2 augustus afgesloten.

Het fietspad Fongerspad wordt vier meter breed gemaakt en wordt uitgevoerd in rood asfalt. Het voetpad krijgt blauw asfalt en er worden banken geplaatst. Er wordt tussen 07:00 tot 16:00 aan het pad gewerkt. Het bestaande asfalt wordt eerst verwijderd en de fundering wordt vernieuwd. Dat kan volgens de gemeente voor geluidshinder zorgen.

Tijdens de werkzaamheden is het Fongerspad afgesloten tussen het Sturmeypad, Fellinilaan en de Lumièrestrandbrug voor fietsers en voetgangers. Door Filmwijk en via de Weerwaterbrug worden omleidingsroutes aangegeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant