3542
Almere

Gemeente vraagt om meningen over parkeerbeleid in Almere

De gemeente Almere heeft een enquête uitgezet om te achterhalen wat Almeerders vinden van het huidige parkeerbeleid. Zij hopen zo een duidelijker beeld te krijgen van de situatie rondom parkeren in de stad. De gemeente is namelijk bezig met het opstellen van een nieuw beleid en wil hierin de eventuele kritiek van Almeerders verwerken.

Het gaat hierbij om welke parkeerproblemen Almeerders ervaren en of zij suggesties hebben voor verbeteringen of wat zij vinden wat er goed gaat met parkeren in de buurt. De enquête gaat in op je eigen situatie, en de algemene parkeersituatie in Almere.

  1. Goededag,
    ik heb een invalideparkeerkaart en vindt daar weinig parkeerplekken voor zou graag meer zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant