betalen Nieuwe Bibliotheek
620
Almere

Informatieavond over de Europese Verkiezingen: ‘De Grote Europashow’

Het is weer bijna tijd om je stem te laten horen tijdens de Europese Verkiezingen. Op 6 juni mogen we naar de stembus, maar wat doen de Europarlementariërs in Brussel precies en voor welke belangrijke keuze sta je tijdens het stemmen?

Op vrijdag 24 mei organiseren de Nieuwe Bibliotheek en de gemeente Almere ‘De Grote Europashow’. Tijdens deze bijeenkomst van 16.00 tot 17.30 uur krijg je uitleg over de EU en de standpunten van de verschillende politieke partijen.

De gemeente Almere vindt het belangrijk dat veel inwoners gaan stemmen. Met ‘De Grote Europashow’ willen ze de inwoners goed informeren, zodat iedereen weet op wie ze willen stemmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant