Activiteiten weekend Almere
3550

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

Er is dit weekend weer van alles te doen in Almere. Van een unieke fotosafari in de Oostvaardersplassen tot een kleurrijke kunstbeleving waarbij de tijd centraal staat, er is genoeg te beleven. Bekijk hier wat er aankomend weekend allemaal te doen is in Almere.

100 Colors No.45 “8760 Hours”

Wanneer: Elke vrijdag, zaterdag en zondag t/m 2 juni 2024

Waar: Het M. Punt

Deze kleurrijke beleving bestaat uit 8760 klokken van papier, die elk voor één uur staan. Deze expositie is voor het eerst in Nederland te zien en maakt deel uit van de 100 colors serie van de Franse kunstenares Emmanuelle Moureaux. Door deze kunstbeleving zal je volgens de artiest anders gaan kijken naar de kleuren die je dagelijks tegenkomt.

Muziek aan de Haven: Disco

Wanneer: Zaterdag 25 mei 2024

Waar: Havenkom Almere

Op zaterdag 25 mei staat de Havenkom in het teken van Muziek aan de Haven. Tijdens deze gezellige muziekavond staat dit keer de 80/90 dance classics centraal. Naast een set van DJ Hans Travolta staat er ook een surprise optreden gepland. De disco duurt van 17:30 tot 22:00.

Rommelmarkt Almere Haven

Wanneer: 25 mei 2024

Waar: Bivak, Almere Haven

Dit weekend vindt de maandelijkse rommelmarkt in Almere Haven plaats. Op een oppervlakte van 350 vierkante meter zijn snuisterijen, lappen stof en andere gebruiksvoorwerpen voor een kleine prijs te koop. De opbrengst van deze rommelmarkt komt ten goede aan Stichting Het Boodschappenhoekje, dat opkomt voor mensen die het financieel moeilijk hebben. De toegang is gratis.

Fiësta Latina

Wanneer: zaterdag 25 mei

Waar: Cafe op 2, Stadhuisplein

Aankomende zaterdag kan er gedanst worden op latin muziek in het centrum van Almere. Cafe op 2 organiseert Fiësta Latina, een muzikale avond waar op de klanken van salsa, merengue, bachata en reggaeton gedanst kan worden. Fiësta Latina begint om 21:30 en zal doorgaan tot in de late uurtjes. 

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant