2150
Almere

Wie moet volgens Almeerders de nieuwe premier worden?

Wie de nieuwe premier wordt van Nederland en Mark Rutte gaat vervangen is nog niet duidelijk. Hoe denken de Almeerders hierover? 1Almere is de straat op gegaan met de vraag: wie vind jij dat er premier moet worden van Nederland?

“Ik dacht Geert Wilders, maar nu dat niet doorgaat had ik mijn vertrouwen bij Plasterk, maar door die affaires en de privéomstandigheden lijkt me dat niet heel logisch. Ik zou het niet weten op dit moment”, vertelt een jongen op straat.

Een vrouw zegt dat ze hier niet heel veel kennis van heeft, maar het wel belangrijk vindt dat het een premier wordt die rechtvaardig is. “En die ervoor zorgt dat Nederland weer beter wordt, dat is een goede premier voor mij”, vult ze aan.

“Ik vind zelf Geert Wilders, want hij heeft wel goede standpunten over dat Nederland een beetje vol wordt”, vertelt een andere Almeerder. “Mark Rutte heeft daar niet heel goed de grens gelegd, vind ik”

“Voor mij is het onbekend terrein, politiek gedoe”, vertelt een man. Wel vindt hij het belangrijk dat de nieuwe premier een rechtvaardige leider is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant