300
Almere

Contract bij Almere City FC van Stijn Keller met één seizoen verlengd

Het contract van doelman Stijn Keller bij Almere City FC is met één seizoen verlengd. Keller keept al sinds zijn twaalfde voor Almere City FC. “Ik ben blij dat ik nog minimaal een jaar verbonden ben aan deze mooie club en ik kijk uit naar het tweede seizoen in de Eredivisie,” zegt Keller.

De afgelopen jaren was hij de eerste keeper van de beloftenploeg en reservedoelman in de selectie van het eerste elftal. Hij werd de eerste doelman bij Almere City FC die zijn debuut met een clean sheet en een overwinning besloot.

Na het komende seizoen heeft Almere City FC nog een optie om zijn contract verder te verlengen.

Foto: Almere City FC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant