960
Almere Haven

Organisatie jaarlijkse TRI ALMERE spreekt van succes: ‘Genoten van start tot finish’

Bijna duizend atleten namen dit pinksterweekend deel aan de TRI ALMERE. “We hebben van de eerste start tot aan de laatste finish genoten”, aldus organisator Jefry Visser over het evenement. De triatlonwedstrijd vond plaats in Almere Haven.

Het evenement begon al vroeg op de zaterdagochtend en was pas tegen de avond klaar. De hele dag vonden er verschillende races plaats. “Voor atleten van alle niveau’s en juist dat maakt TRI ALMERE zo mooi”, vertelt Visser. Volgens hem was het jaarlijks TRI ALMERE een waar succes.

“Niet alleen om de podiumplaatsen, maar ook van alle andere atleten die voor een persoonlijk record gingen of als doel hadden om ‘gewoon’ de finish te halen. Als je daarnaar kijkt, krijg je vanzelf een lach op je gezicht. Dan begrijp je ook meteen waarom triatlon zo’n mooie sport is.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant