510
Almere

Almeerse Angelina maakt podcast over ondernemers in de stad

De Almeerse Angelina Kalijan publiceerde maandag haar eerste podcast-aflevering over ondernemers die in Almere proberen bij te dragen aan saamhorigheid. In ‘Business & Buurt’ laat ze ondernemers van BOON Specialty Coffee en Now’s The Time aan het woord over de uitdagingen die zij tegenkomen bij het opzetten van hun ondernemingen.

“Het viel me op dat eenzaamheidscijfers in Nederland best hoog liggen”, vertelt Angelina. “Er wordt bezuinigd op sociale ontmoetingsplekken. Als de gemeente geen budget heeft om eenzaamheid aan te pakken, moet het initiatief bij de ondernemers vandaan komen.”

Angelina hoopt dat Almeerders er door haar podcast achter komen dat er plekken in de stad zijn waar ze terecht kunnen als ze behoefte hebben aan sociale interactie of het organiseren van een evenement.

De afleveringen zijn te beluisteren via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant