660
Almere

Weerbericht voor maandag 20 mei: Wisselvallig lenteweer

Vandaag is het nogal onbestendig. Soms schijnt de zon, maar er komt ook een bui voor. Vooral vanmiddag is kans op een klap onweer en lokaal kan het stevig regenen. Het wordt maximaal 21 graden bij een zwakke tot matige noordelijke wind.

Vanavond is nog een enkele bui mogelijk, maar vannacht blijft het overal droog. Bij brede opklaringen daalt de temperatuur naar 11 of 12 graden. 

Morgen blijft het droog. Eerst is het overwegend zonnig. In de loop van de dag neemt van het zuiden uit de bewolking toe. De temperatuur stijgt naar een graad of 23 bij een zwakke tot matige oostenwind. Woensdag verloopt met veel bewolking en vooral in de ochtend een paar buien. Het wordt dan minder warm. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant