1K0
Almere Buiten

Ze zijn er bijna! Laatste dag avondvierdaagse in Almere Buiten

Voor veel basisschoolleerlingen in Almere Buiten begon deze week de avondvierdaagse. Het jaarlijkse evenement startte dit jaar op een warme dinsdagavond. Vrijdag is de laatste dag en lopen de kinderen met z’n allen over de finish.

Kinderen, ouders en grootouders, gekleed in wandelkleding en uitgerust met rugzakken gevuld met snacks en waterflessen, verzamelen zich bij de school. Met muziek op de achtergrond staat iedereen elke avond op het schoolplein te wachten tot ze mogen beginnen.

Er worden afstanden van 2,5 km, 5 km en 10 km gelopen door de leerlingen van de scholen die zijn aangesloten bij de avondvierdaagse. Het doel van de vierdaagse is om kinderen zoveel mogelijk in beweging te brengen.

Na alle vier de dagen gelopen te hebben, ontvangen de leerlingen op vrijdag een medaille.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no posts to show right now.