1370
Almere

Weerbericht voor vrijdag 17 mei: de Pinksteren verlopen niet helemaal droog

Vandaag is er in Almere behoorlijk wat bewolking aanwezig. In de loop van de dag krijgen we ook vaker te maken met regen vanuit het oosten. De temperatuur komt rond een graad of 18 a 19 te liggen. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Vanavond en vannacht wordt het weer overal droog en komen er opklaringen voor. De temperatuur zal geleidelijk gaan zakken naar 12 graden. Morgen kunnen in de loop van de dag enkele buien vallen. Het wordt 19 graden.

1e Pinksterdag maken we kans op een bui, maar er is ook zeker ruimte voor de zon bij 20 graden. 2e Pinksterdag is het droog en krijgt de zon volop de ruimte. Het wordt dan maximaal 21 graden. Daarmee is het vrij warm voor de tijd van het jaar.

Foto: Chris Meewis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant