kinderburgemeester
1230
Almere

Gemeente Almere zoekt nieuwe kinderburgemeester

De gemeente Almere is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester. Dit omdat de periode van de huidige kinderburgemeester Havana, de eerste kinderburgemeester van Almere, bijna afloopt. Als kinderburgemeester werk je samen met burgemeester Hein van der Loo om te achterhalen wat mensen willen in de stad.

“Ik heb ruim een jaar met Havana mogen samenwerken, dat was zo leuk”, laat de burgemeester weten via sociale media. Zo hebben zij samen Sinterklaas ontvangen in Almere en samen de Kei uitgereikt. Op Instagram laat Havana weten veel geleerd te hebben: “Ik heb veel geleerd, zoals hoe je mooi kunt presenteren en hoe je mooie presentaties kunt geven”.

Wie in groep 6 of 7 zit en ook veel wil leren als kinderburgemeester, moet een filmpje van maximaal 1 minuut maken waarin je vertelt wat jij belangrijk vindt voor Almere. Het filmpje moet voor 1 juni verstuurd zijn naar kinderburgemeester@almere.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant