Winkels in Almere Pinksteren
2.9K1

Deze winkels in Almere zijn open tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren trekken we er massaal op uit om te shoppen bij woonboulevards, of grijpen we de vrije maandag aan om samen te gourmetten. Het is dus fijn als er winkels open zijn tijdens de pinksterdagen. Sommige winkels in Almere zijn op deze dagen geopend, al hebben ze waarschijnlijk wel aangepaste openingstijden.

Openingstijden winkels tijdens Pinksteren

De meeste winkels in Almere Centrum zijn geopend tijdens Pinksteren. In tegenstelling tot vroeger, mogen ondernemers nu naar eigen inzicht de deuren openen. Veel winkels zijn eerste Pinksterdag dus gewoon geopend in Almere Centrum. Op Tweede Pinksterdag zijn de winkels in Almere geopend van 12.00 tot 17.00.

Als je gezellig wil gourmetten met Pinksterdagen, kun je bij de meeste supermarkten in Almere terecht. Iedereen heeft wel een vestiging van de grote namen in de buurt, zoals Albert Heijn en Jumbo. Deze supermarkten openen de deuren, maar hebben wellicht aangepaste openingstijden. Je kunt dit checken door op de linkjes van de onderstaande supermarkten te klikken.

Openingstijden Albert Heijn tijdens Pinksteren.
Openingstijden Jumbo tijdens Pinksteren.
Openingstijden Aldi tijdens Pinksteren.
Openingstijden Plus tijdens Pinksteren.
Openingstijden Lidl tijdens Pinksteren
Openingstijden Dirk van den Broek tijdens Pinksteren.
Openingstijden COOP tijdens Pinksteren.
Openingstijden Dekamarkt tijdens Pinksteren.

Met z’n allen naar de woonboulevard

Bij veel families is het een traditie om met Pasen en Pinksteren naar een woonboulevard te gaan. De meeste woonwinkels – zoals IKEA – zijn tijdens deze dagen geopend. Hou er wel rekening mee dat het erg druk kan zijn en dat het niet onwaarschijnlijk is dat je onderweg in de file komt te staan. De ANWB verwacht 17 mei extra drukte op de snelwegen. Er wordt op landelijk gebied van alles georganiseerd tijdens de Pinksterdagen.

Ook in Almere is er van alles te doen tijdens de Pinksterdagen. Het was vorig jaar gezellig druk tijdens Tweede Pinksterdag en de verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn. De horeca op de Grote Markt zal de deuren openen en er is van alles te doen in en rondom de stad. Een bezoekje aan de Pinksterkermis is bijvoorbeeld zeker de moeite waard.

  1. Weet je wat ik mis dit jaar: BLOEMENTJESMARKT op vrijdagmiddag/avond en zaterdag
    Heb vanaf de eerste bloementjesmarkt meegemaakt waar nu de Echnaton staat, ook op de, Olstgracht de rode lampjes… was toen erg gezellig..
    Wanneer komt dit weer terug….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant