1530
Almere

Weerbericht voor donderdag 16 mei: kans op een paar stevige buien

Gisteren kregen we in de loop van de dag al te maken met een stevige onweersbui in de stad. Vooral in Muziekwijk kwamen de straten blank te staan. Vandaag kunnen er ook enkele regen -en onweersbuien over de stad trekken. De temperatuur komt uit rond een graad of 19. De wind is niet al te sterk.

Vanavond en vannacht wordt het droger, maar blijft er wel veel bewolking aanwezig. De temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 11 a 12.

Morgen zal de bewolking overheersen en in de loop van de dag krijgen we te maken met enkele buien vanuit het oosten. De middagtemperatuur ligt de 19 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten, kracht 2 tot 4.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant