Drugsvondst
1010
Almere Haven

Burgemeester sluit woning in Almere Haven wegens drugs en wapens

Een woning aan de Oldewierde in Almere Haven is op dinsdag 14 mei gesloten op last van burgemeester Hein van der Loo. De politie trof eind maart drugs en wapens in de woning aan. De woning is voor een periode van drie maanden gesloten. Tijdens deze sluitingsperiode heeft niemand toegang tot de woning.

De beslissing om de woning te sluiten is genomen om de openbare orde te herstellen. Volgens de burgemeester verstoort de aanwezigheid van drugs en wapens in een woning of bedrijfspand de openbare orde in de buurt, bijvoorbeeld door mogelijke handel in harddrugs.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant