1360
Almere

Weerbericht voor woensdag 15 mei: nog altijd warm en lange tijd droog

Vandaag hebben we te maken met flink wat zon in Almere, maar in de loop van de dag verschijnt er steeds meer bewolking. Tegen de avond maken we ook kans op een bui. De temperatuur stijgt naar 24 graden. De wind stelt niet veel voor, maar zal in de loop van de dag draaien naar het westen.

Vanavond en vannacht hebben we te maken met veel bewolking, maar de buiigheid blijft net ten zuidwesten van onze regio. Het kwik zakt naar 13 graden.

Morgen komt er veel bewolking voor en in de loop van de dag kunnen er meer buien gaan vallen. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 20. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, kracht 2 tot 4.

Foto: Albert Thibaudier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant