NK Little League
1750
Almere

Little League 2024: top jeugd softbal komt naar Almere voor Nederlands kampioenschap

Aankomend pinksterweekend zullen 19 regionale selectieteams in het softbal gaan strijden om het Nederlandse Kampioenschap ‘Little League 2024’. Van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei zullen verschillende leeftijdsgroepen hun beste spel laten zien bij BSC Almere.

NK Little League 2024

Het Nederlands kampioenschap Little League is het grootste toernooi van het jaar en biedt uitzicht voor jonge spelers om deel te nemen aan de Little League EK en WK toernooien, elders in Europa en Amerika. De leeftijdsgroepen Littles (U13), Juniors (U15) en Seniors (U17) gaan strijden om de felbegeerde titel.

Er zullen in totaal 19 regionale softbalteams meedoen aan het kampioenschap, dat tijdens het gehele pinksterweekend wordt gehouden. Fans en toeschouwers zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen terwijl er kan worden genoten van spannend en attractief jeugd softbal. Het toernooiprogramma is te zien via deze link. De toegang is gratis.

Wanneer: van zaterdag 18 tot en met 20 mei 2024.

Locatie: ‘Ballpark’ van BSC Almere, Sportpark Fanny Blankers Koen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant