1450
Almere Haven

Al ruim half jaar cameratoezicht aan Almeerse Hofmark vanwege explosiegevaar

De gemeente Almere heeft het cameratoezicht aan de Hofmark in Almere Haven voor de vierde keer verlengd. De camera’s blijven nu hangen tot 25 juni. De straat wordt inmiddels al meer dan een half jaar op deze manier in de gaten gehouden.

Aanleiding voor het toezicht waren twee explosies in de straat Hofmark op 9 november, één bij een woning en één bij een auto. Vervolgens besloot burgemeester Hein van der Loo om tijdelijk camera’s te plaatsen. Het toezicht werd al drie keer eerder verlengd. Eén keer voor vier weken en twee keer voor drie maanden.

De burgemeester besloot in februari ook om de woning in de straat te sluiten tot 16 mei, in de hoop de veiligheid te herstellen. Donderdag mogen de bewoners terugkeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant