2.8K0
AlmereAlmere Poort

Woningcorporatie Dudok Wonen trekt zich terug uit Almere

Woningcorporatie Dudok Wonen gaat geen nieuwe woningen meer bouwen in Almere . Dat heeft de corporatie samen met de gemeente Almere besloten. De organisatie gaat zich weer volledig richten op de regio Gooi & Vechtstreek, waar het van oorsprong actief is.

Dudok Wonen kwam een paar jaar geleden op verzoek van de gemeente Almere naar de stad om sociale huurwoningen te bouwen. Nu de andere woningcorporaties de vraag naar woningen in Almere weer goed kunnen opvangen, hebben de gemeente en Dudok Wonen besloten om de samenwerking te beëindigen.

Hoewel Dudok Wonen stopt met nieuwbouw in Almere, blijft het bedrijf wel actief in de stad. Het complex De Driehoek in Almere Poort blijft in handen van Dudok Wonen en zal door de corporatie worden verhuurd. Daarnaast zal de bouw en verhuur van 22 woningen aan de Kroatiëkade in Poort worden doorgezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant