1420
Almere

Weerbericht voor dinsdag 14 mei: lange tijd droog en zomers

Vandaag blijft het in Almere lange tijd droog met eerst ook nog flink wat ruimte voor de zon. De temperatuur stijgt naar maximaal 25 graden en daarmee is het opnieuw zomers warm. De wind komt uit een zuidoostelijke richting en is meest matig, kracht 3 tot 4.

Vanavond en vannacht neemt geleidelijk de bewolking steeds meer toe, maar het is nog altijd droog. De temperatuur gaat zakken naar 13 graden.

Morgen begint de dag droog, maar is er wel veel bewolking. In de loop van de middag neemt de kans op buien toe. Het kwik stijgt naar maximaal 20 graden. De wind stelt over het algemeen weinig voor en is veranderlijk.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant