610
Almere

Na veel voorbereiden is het zo ver: de eindexamens zijn begonnen

Een spannende tijd voor veel Almeerse scholieren is aangebroken: de eindexamens. Na veel leren en veel voorbereiding is het dan zover. Bijna 200.000 leerlingen in heel Nederland gaan vandaag de belangrijkste weken van hun middelbare schooltijd in.

De dag begon met geschiedenis en staatsinrichting voor vmbo gl en tl. Havoleerlingen hebben vandaag het vak muziek en vwo start met Griekse taal en cultuur. Iedere dag zijn er twee starttijden: in de ochtend om 9.00 uur en in de middag om 13.30 uur.

De laatste examens zijn op 29 mei, maar voor de leerlingen is de spannendste dag 12 juni. Dan worden de n-termen bekendgemaakt en de uiteindelijke eindcijfers bepaald. De leerlingen worden dan gebeld met slecht nieuws of met het nieuws dat ze de vlag kunnen uithangen.

Heel veel succes!

Meerdere Almeerse organisaties wensen de leerlingen veel succes met de eindexamens.

De Meergronden schrijft op Facebook: “Vandaag zijn de schriftelijke eindexamens gestart! De sfeer is goed, de leerlingen nerveus maar wij geloven ontzettend in jullie, jullie kunnen dit! Succes allemaal!!!”

CDA Almere laat weten op Facebook: “Wij wensen alle eindexamenkandidaten heel veel succes!”

VVD Almere post op X: “Aan alle scholieren, veel succes met de #eindexamens!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant