980
Almere

Weerbericht voor maandag 13 mei: warm, maar later buien

De nieuwe werkweek begint warm in Almere, want het kwik zal gaan oplopen tot maximaal 23 graden. Er is geregeld zon, maar in de loop van de dag krijgen we te maken met enkele buien. Daarbij kan ook onweer voorkomen. De wind komt uit een zuidelijke richting en is meest matig.

Vanavond en vannacht wordt het weer droger in de stad en komen er flinke opklaringen voor. De temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 13.

Morgen laat de zon zich van tijd tot tijd zien, maar in de loop van de dag kunnen er weer buien gaan ontwikkelen. Het blijft vrij warm met maximaal 24 graden. De wind is overwegend matig uit het zuidoosten, kracht 3 tot 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant