7590
Almere Stad

Wachtlijst bij Brownies&downieS voorbij door komst nieuwe vestiging

Het was een jarenlange ergernis voor de eigenaresse van Brownies&downieS in Almere: de lange wachtlijst voor nieuwe medewerkers. Maar door de komst van een nieuwe vestiging in het centrum is dat straks verleden tijd.

Er wordt nog druk geklust aan het nieuwe pand van Brownies&downieS aan de Bodestraat in Almere. Trots vertelt eigenaresse Claudia Schaffitz hoe het er straks uit komt te zien en waarom er juist voor deze locatie gekozen is. ”Het is een open locatie in het centrum, maar waar het niet al te druk is. Dan hebben de jongens en meiden minder last van prikkels.” 

Lange wachtlijst

De voornaamste reden voor een extra vestiging is de lange wachtlijst voor nieuwe werknemers. ”Sommige staan er al tweeëneenhalf jaar op”, vertelt de eigenaresse. ”Dat is ontzettend vervelend en daarom zijn we blij dat we een nieuwe vestiging kunnen openen.”

Één van de medewerkers die jarenlang moest wachten op een plekje is de 20-jarige Silvana. Ze wou niets liever dan op een plek werken waar ze veel contact heeft met mensen. ”Daarom wou ik graag in de bediening werken. Ik klets mensen de oren van de kop af.”

Warm ontvangen

Nu er na lang wachten een plekje is gevonden voor Silvana is ze maar wat blij dat ze aan de slag kan. ”Brownies&downieS voelt voor mij als een grote familie. Ik werd heel warm ontvangen.” 

De opening van de nieuwe vestiging in Almere Stad staat gepland op 2 juni. Eenmaal geopend zal er plek zijn voor vijftien nieuwe medewerkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant