560
Almere

Weerbericht voor vrijdag 10 mei: warm weekend

We kunnen rekenen op een warm weekend in Almere en ook vandaag zal het zeker niet koud zijn, want het wordt maximaal 19 of 20 graden in de stad. Daarbij is er flink wat zon, maar zullen ook een paar stapelwolken voorkomen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost.

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. De temperatuur zal uiteindelijk zakken naar een graad of 8. Morgen is de wind meer naar het oosten gedraaid waardoor het wat warmer kan worden. Maximaal 22 graden.

Zondag stijgt het kwik naar 23 graden en voelt het zelfs een beetje zomers aan. Het blijft ook dan overal droog en daarbij is er geregeld ruimte voor de zon. Vanaf maandag weer kans op buien.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant