590
Almere

Weerbericht voor donderdag 9 mei: vrij warme Hemelvaartsdag

De Hemelvaartsdag begint in Almere mogelijk eerst mistig, maar geleidelijk breekt de zon door en blijft het vandaag overal droog. De temperatuur zal uiteindelijk in de stad 18 a 19 graden bereiken. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Vanavond en vannacht komen er brede opklaringen voor, maar zijn er ook nog een paar (hoge) wolkenvelden voor. De temperatuur zal in de loop van de nacht zakken naar een graad of 9.

Morgen is de zon weer van de partij. De kans op mist is kleiner, want er is wat drogere lucht aanwezig. De temperatuur stijgt nog wat verder naar een graad of 21. De wind stelt niet veel voor en komt uit het noordoosten.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant