1.7K0
Almere

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

Ga naar een show van Najib Amhali, neem een kijkje bij !DROGDWORLD! en maak kennis met alternatieve hiphop/techno beats of zet je moeder extra in het zonnetje tijdens moederdag in Almeerderhout. Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Najib Amhali

Wanneer: Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 20.15 uur

Waar: Kunstlinie

In zijn nieuwe show kijkt hij terug op zijn leven, een soort Hollywoodverhaal maar dan in Nederland, met vooral veel hoogtepunten. Je krijgt nieuwe verhalen en personages te zien, maar ook de scènes en typetjes die Najib beroemd hebben gemaakt. Zijn levensverhaal loopt als een rode draad door de voorstelling.

2. !DROGDWORLD!

Wanneer: Zaterdag 11 mei van 20.00 tot 02.00 uur

Waar: Poppodium de Meester

Een evenement gehost door David (DR!PD) in samenwerking met Poppodium De Meester in Almere. Verwacht een avond vol alternatieve HipHop/Techno beats en een fashion show. Naast 3 DJ-sets zijn er ook kledingverkoop, een tattoo stand en 10 liveoptredens te beleven. Geniet van een mix van Techno, Alt, HipHop, New Wave en Jersey Club.

3. Moederdag in het Almeerderhout

Wanneer: zondag 12 mei

Waar: Stadslandgoed Kemphaan

Vier Moederdag in het Almeerderhout en geniet samen met vrienden en familie van een ontspannen dagje uit. Begin de dag bij Restaurant Buitengewoon Lekker, waar een heerlijke en authentieke Engelse high tea wordt geserveerd. Vervolgens kun je aan boord stappen van de Beverbus voor een rustgevende rit door Stadslandgoed De Kemphaan en de prachtige bossen van Almere verkennen.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant