Verlichting Oosterwold
4151
Almere Hout

Winkelcentrum Almere Hout zonder stroom door een storing

In Almere Hout zaten woensdag meerdere postcodes ruim een half uur zonder stroom. Het winkelcentrum moest hierdoor sluiten. De oorzaak van de storing is nog niet duidelijk.

Een woordvoerder van Liander geeft aan dat de storing rond 12.15 uur begon. Er zaten ruim 2450 aansluitingen zonder stroom. “Op dit moment zijn dat er nog maar vier, maar ik verwacht dat het met een half uurtje opgelost is”, zegt een woordvoerder van netbeheerder Liander.

  1. Het is een bekend probleem geworden 15 jaar geleden had men de netbeheerders de stroomkabels moeten vervangen maar ook de transformatoren in de middelspanning van 110 kv wisselstroom.Maar door tunnelvisie is daar niets van terecht gekomen.Via youtube.nl ( tik in) Mit der Energiewende in der Blackout en Plotzlich Dunkel en Blackout-wie gut sinds wir auf Hessen ohne strom vorbereitet?:geeft weer als de zuivere sinus van 50 hz wisselspanning zal veranderen,en deze gegevens zijn wel bekend bij de stroomnetbeheerders,maar bij de Duitse Stroomnet beheerder Tennet.Zelfs heel de gebonden EU landen kunnen totaal een blackout ontstaan.afz: eenvoormalig techneut behorend tot de nieuwe generatie Senioren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant