440
Almere

Weerbericht voor woensdag 8 mei: veel bewolking

Vandaag hebben we te maken met tamelijk veel bewolking in Almere, maar in de loop van de dag zal de zon steeds vaker tevoorschijn komen. Het blijft verder overal droog in de stad. Bij een matige wind uit het noorden stijgt het kwik naar maximaal 15 graden.

Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog. De temperatuur zal zakken naar een graad of 7 bij een zwakke tot matige noordenwind.

Hemelvaartsdag verloopt ook droog met van tijd tot tijd ruimte voor de zon. Het is heel aangenaam weer om te genieten van buitenactiviteiten, want het kwik stijgt naar 18 graden. De wind blijft zwak tot matig uit noord tot noordoostelijke richting.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant