9960
Almere Haven

Het jaarlijkse TRI ALMERE in Haven gaat bijna van start

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse TRI ALMERE. Op 18 mei gaat de triatlonwedstrijd in Almere Haven van start. Triatlon bestaat uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Tijdens de wedstrijd kun je deelnemen aan de sprint-, standaard- en Junior Challenge-afstanden. Inschrijven is mogelijk tot 16 mei.

Gedurende de dag zijn er verschillende rondes met verschillende afstanden. Ook worden er prijzen uitgereikt aan de snelste deelnemers.

Volgens TRI ALMERE biedt de wedstrijd die plaatsvindt in Almere Haven alles wat je van een triatlon mag verwachten: Je zwemt in open water, fietst op de ’typische Almeerse dijken’ en eindigt de wedstrijd met een korte looproute over de dijken van Almere.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant