440
Almere

Weerbericht voor dinsdag 7 mei: geregeld zon en droog

Vandaag laat de zon zich van tijd tot tijd zien in de stad. Het blijft overal droog en de temperatuur stijgt daarbij naar 18 a 19 graden, maar een lokale twintiger sluit ik niet uit. De wind komt uit een noord tot noordoostelijke richting en is zwak tot matig.

Vanavond en vannacht komen er nog steeds enkele opklaringen voor. De temperatuur zal geleidelijk zakken naar een graad of 9.

Morgen ziet het weerbeeld er ook heel aardig uit. Er komen wolkenvelden voor, maar er is ook ruimte voor de zon en het blijft droog. Het wordt maximaal 18 graden bij een meest matige noordenwind, kracht 3 tot 4.

Foto: Erica van Leeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant