2651
Almere Stad

Noodopvang Leger des Heils Almere ontruimd na korte brand

Bij de noodopvang van het Leger des Heils in Almere Stad heeft maandagavond rond 19.30 uur een korte, felle brand gewoed. Dat meldt de brandweer. De opvang is een tijdje ontruimd geweest. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.

De brand brak uit in één van de kamers in het pand aan de Spoordreef. Volgens een woordvoerder van de brandweer was het vuur snel geblust, maar is de bewuste kamer niet meer te gebruiken.

Het gebouw moest daarna eerst worden schoongemaakt, voordat de overige bewoners terug naar binnen konden. Rond 21.30 uur kon het gebouw weer in gebruik worden genomen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant