6710
Almere

Einde seizoen voor City-middenvelder Peer Koopmeiners vanwege schorsing

Almere City FC kan dit seizoen niet meer beschikken over Peer Koopmeiners. De middenvelder is door de tuchtcommissie van de KNVB geschorst voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Koopmeiners krijgt de straf naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen vrijdag tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (1-1).

Almere City zal niet tegen de straf in beroep gaan. Dit betekent dat Koopmeiners de uitwedstrijd tegen Ajax van zondag 12 mei en de thuiswedstrijd tegen NEC op zondag 19 mei vanaf de tribunes zal moeten gaan bekijken.

Koopmeiners wordt dit seizoen door Almere City gehuurd van AZ. Hij was tijdens dit debuutseizoen op het hoogste niveau één van de dragende spelers op het middenveld van de Almeerders. Komende zomer zal hij terugkeren naar zijn club AZ.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant