2450
Almere Stad

Wachtlijst voor seizoenkaart bij Almere City FC telt nu 2.000 geïnteresseerden

De wachtlijst voor nieuwe seizoenkaarten bij Almere City FC is flink gegroeid en telt nu 2.000 geïnteresseerden. Na een succesvol eerste seizoen in de Eredivisie, waar de club nog altijd strijdt voor handhaving, wordt er al vooruitgekeken naar het seizoen 2024-2025.

Als Almere City FC erin slaagt om een tweede campagne in de Eredivisie af te slepen, zal de vraag naar seizoenkaarten stijgen. Om iedereen een eerlijke kans te geven, is er een wachtlijst opgesteld. Na het aanbieden van verlengingsopties aan bestaande seizoenkaarthouders, wordt de wachtlijst aangeschreven.

Inschrijven voor een seizoenkaart kan tot 31 mei 23:59 uur. Per account is één aanmelding mogelijk. Een seizoenkaart is niet gegarandeerd, maar je hebt wel als eerste kans als er kaarten beschikbaar komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant