7010
Almere Stad

Vrouw tijdens Koningsdag vermoedelijk mishandeld met boksbeugel

Op het Schipperplein in Almere Centrum heeft tijdens Koningsdag een zware mishandeling plaatsgevonden. Het begon als een opstootje tussen twee groepen jongeren wat eindigde in een zware mishandeling. Het slachtoffer is hierbij vermoedelijk op haar hoofd geslagen met een boksbeugel.

De melding kwam rond 17:50 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer was aanwezig op het Schipperplein toen de ruzie ontstond. Zij is vervolgens met een hard voorwerp op haar hoofd geslagen. De politie vermoedt dat dit een boksbeugel was.

De verdachte wordt omschreven als een minderjarige jongen met een licht getinte huidskleur. Hij zou ongeveer 1,65 meter lang zijn en droeg tijdens het incident een grijs Nike trainingspak. De politie is een onderzoek gestart en zoek getuigen en camerabeelden van het incident.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant