7240
Almere Buiten

Nachtelijke werkzaamheden aan de parallelbaan A6 tussen Almere Oostvaarders en Buiten met een dag verlengd

Rijkswaterstaat voert tussen dinsdag 7 mei en donderdag 9 mei in de avonden en nachten werkzaamheden uit. Eerst was dit tot 8 mei maar ze werken nu nog een nacht extra aan de parallelbaan van de A6 tussen Almere Oostvaarders en Almere Buiten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Dit zijn de afsluitingen van Almere richting Amsterdam in de nacht van 7 op 8 mei en 8 op 9 mei tussen 22.00 – 06.00 uur:

  • Parallelbaan A6 tussen Almere Oostvaarders, Almere Buiten en Nobelhorst.
  • Oprit Almere Oostvaarders.
  • Af- en oprit Almere Regenboogbuurt en Eilandenbuurt.
  • Afrit Almere Buiten en Nobelhorst.
  • In knooppunt Almere is de verbindingsweg van de A6 vanuit Lelystad naar de A27 richting Eemnes afgesloten.
  • In knooppunt Almere is de verbindingsweg van de A27 vanuit Eemnes naar de A6 richting Amsterdam afgesloten.
Omleidingen

Doorgaand verkeer vanuit Lelystad met als bestemming Amsterdam kan gebruik maken van de hoofdrijbaan A6. Verkeer vanuit Almere met als bestemming Amsterdam wordt omgeleid via de Buitenring, de Hogering en de Tussenring om via Knooppunt Gooimeer weer de A6 op te gaan

Verkeer vanuit Lelystad naar Almere Regenboogbuurt en Almere Buiten wordt ook omgeleid via de Buitenring, Tussenring en Hogering.

Verkeer vanuit Eemnes richting Amsterdam moeten bij knooppunt Almere de A6 op. Bij afrit Almere Buiten is de weg weer te vervolgen via de Buitenring, Hogering en de Tussenring om bij knooppunt Gooimeer de A6 richting Amsterdam op te gaan.

Verkeer vanuit Lelystad richting Eemnes wordt omgeleid via de hoofdrijbaan A6 richting Almere en de A1

Verjongingscrème

Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt gereinigd en wordt er verjongingscrème aangebracht, waardoor het wegdek langer mee gaat. De crème wordt afgedekt met een laagje zand. Dit kan tijdelijk voor wat stofwolken zorgen voor weggebruikers die na de werkzaamheden over de A6 rijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant