5.3K7
Almere Stad

Foto’s: Dit was het Bevrijdingsfestival op de Esplanade

Zo zag Bevrijdingsdag eruit op de Esplanade in Almere Centrum. Het terrein stond vol tijdens optredens van onder anderen Bizzey, Douwe Bob en Flemming. Het was mogelijk een van de laatste keren dat het festival op deze locatie plaatsvindt.

 1. Ik vond het raar dat mijn zoontje van 10 jaar oud in de middag geweigerd werd
  De reden daar van hij had een voetbal tenu aan daarom mog hij er niet op
  Dat vind ik ver gezocht op zo
  Feest

 2. Wilma meijer zegt:

  Het was een super gezellige dag en er was een gerelaxed sfeertje zowel op de Esplanada als in de stad, het kan dus wel met z’n allen als we maar willen. Alleen jammer dat de drankjes erg duur waren en statiegeld van1,50 per glas of flesje wat je ook niet terug krijgt als je het inleverd vindt ik schandalig.

 3. Ed Bijman zegt:

  Jammer dat we niet het terrein op mochten met onze niet al te grote hond.

  Trouwens de foto’s had ik wel van wat meer kwaliteit verwacht, behoorlijk amateuristisch. Ik heb zelf fotografische vormgeving gevolgd in Apeldoorn en dat let ik automatisch op elk detail.

 4. Robert Amzand zegt:

  Bij Esplanade staat er dat er word gekeken in de tassen en bij de grote markt ook maar dat doen ze daar weer niet.Wat is dat voor onduidelijk beleid.Er staat op de spandoeken dat je verplicht bent je drinken te kopen bij de organisatie..Belachelijk beleid.

 5. Top! Tips:
  Plastic bekertjes/flesjes a €1,50 en geen flesjes water mee mogen…dat is wel een beetje naar (klein meisje was helemaal verdrietig). Vroeguhhh, mochten we statiegeldbeker laten vullen of inwisselen. Het jaar daarop zelfde (wel schone) beker. Die heb ik nog! Waarom kan dit niet weer gedaan worden?
  Tip:
  Misschien ook muziekteksten projecteren, kunnen mensen (nóg) beter meezingen.
  Top die dj’s aan de zijkant.
  Zie daar geen foto van… Luna (en Danny), goed gedaan!

 6. Ik vind de prijs van een bekertje cola maar belachelijk duur stuur me kleinzoon omdat hij dorst had voor een glaasje dacht dat ik een rolberoerte kreeg toen hij terug kwam en ik de prijs zag er wonen ook mensen die ook willen genieten van het bevrijdingsdag maar de drankjes niet kunnen betalen maar ook geen eigen drinken mee mogen nemen houd ook eens rekening met de minder bedeelde die hebben ook rechten op vrijheid en gezelligheid in hun leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant