1220
Almere Haven

Cameratoezicht in de Kornwierde na schietincident

In de Kornwierde in Almere Haven wordt cameratoezicht ingesteld, dat heeft burgemeester Hein van der Loo besloten. Het cameratoezicht is ingesteld vanwege een schietincident dat plaatsvond in de nacht van zaterdag 20 april op zondag 21 april vlak bij een woning. Er raakte niemand gewond.

Een woning is op last van de burgemeester per 23 april gesloten om de openbare orde in de buurt te herstellen. Na nieuwe informatie heeft de burgemeester besloten maatregelen te nemen, waaronder cameratoezicht. De woning is weer opengesteld.

“Maatregelen na een incident zijn altijd maatwerk. Een woning sluiten doe ik niet lichtvaardig”, vertelt Burgemeester Hein van der Loo. “Op dit moment acht ik cameratoezicht passend voor de situatie bij deze woning.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant