3121
Almere Stad

Bedrijventerrein Randstad dicht voor autoverkeer door werkzaamheden

De gemeente gaat in de nacht van maandag 29 april vanaf 19.00 uur tot 07.00 uur op dinsdag 30 april asfalteren op het bedrijventerrein Randstad 22 in Almere Stad Oost. Het terrein zal om die reden niet toegankelijk zijn voor al het autoverkeer gedurende de nacht.

Het asfalt wordt namelijk op een aantal rijbanen hersteld. Hierdoor is het volgens de gemeente noodzakelijk om meerdere kruisingen af te sluiten. Omdat diverse bedrijven op het terrein veel gebruik maken van de wegen is ervoor gekozen de werkzaamheden ’s nachts uit te voeren.

  1. Lieke Caron zegt:

    ‘Herstelt’ moet hier ‘hersteld’ zijn (want het is hier voltooid deelwoord, geen persoonsvorm)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant