Coach Ajax
4780
Almere

‘Voorkeur van Almere City FC gaat uit naar Hedwiges Maduro als nieuwe hoofdtrainer’

Almeerder Hedwiges Maduro (39) is de belangrijkste kandidaat voor de trainersfunctie van Almere City FC, zegt Voetbal International. Almere City FC is al in gesprek met Ajax over de voorwaarden voor het loslaten van Maduro.

Een paar weken geleden heeft de huidige trainer, Alex Pastoor, gezegd dat hij na dit seizoen weggaat bij de club. Almere City FC heeft met verschillende mensen gesproken, waaronder Rick Kruys, maar die is nu geen optie meer. De club wil Maduro graag als nieuwe trainer.

Maduro komt uit Almere en had ook de mogelijkheid om bij Ajax te blijven. Maar hij geeft aan liever zelfstandig aan de slag te willen in de eredivisie. Zijn contract bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2026.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant