470
Almere

Weerbericht voor donderdag 25 april: later vandaag meer buien

De zon gaan we vandaag zeker van tijd tot tijd zien in Almere, maar er valt ook weer een bui. Vooral later in de middag neemt de buienactiviteit meer toe vanuit het westen. De temperatuur ligt ook vandaag weer laag met 10 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

Vanavond en vannacht trekt de meeste buiigheid weg naar het oosten en volgen enkele opklaringen. De temperatuur zal gaan zakken naar 3 graden in de loop van de nacht.

Morgen is er af en toe zon, maar er valt ook een bui. Vooral richting de Koningsnacht neemt de buiigheid wat verder toe vanuit het zuidwesten. De temperatuur ligt rond de 13 graden bij een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant