9800
Almere Stad

Almeerse man en vrouw uit Kruidenwijk opgepakt voor bezit ketamine

Een 43-jarige man en een 36-jarige vrouw zijn in de Almeerse Kruidenwijk aangehouden na de vondst van een volgens de politie grote hoeveelheid ketamine. De partydrugs zijn in beslag genomen. Naast de keta werden er ook waardevolle spullen in beslag genomen.

De vondst was afgelopen dinsdag. Na een voertuigcontrole startte de politie een onderzoek en zo kwamen agenten uiteindelijk bij het adres in Kruidenwijk uit.

Ketamine valt niet onder de Opiumwet, maar het geneesmiddel mag zonder registratie niet verhandeld worden. Ook mag je geen handelsvoorraden in je bezit hebben. Het middel is schadelijk voor de volksgezondheid volgens de politie en er staan dan ook celstraffen op grootschalige handel.

Zak met Ketamine-poeder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant