1860
Almere

Woning aan de Kornwierde gesloten door burgemeester na schietincident

Burgemeester Hein van der Loo heeft een woning aan de Kornwierde in Almere voor zes weken gesloten. Dit naar aanleiding van een schietincident in de nacht van zaterdag 20 april op zondag 21 april in de omgeving van de woning. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd over de sluiting.

Ondanks dat er niemand gewond is geraakt, is Van der Loo van mening dat dit incident de openbare orde heeft verstoord: “Door het schietincident zijn de openbare orde en veiligheid in de buurt ernstig verstoord. Ik heb besloten om de woning te sluiten, om de openbare orde te herstellen en de kans op een nieuw incident zo veel mogelijk te verkleinen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant