790
Almere

Weerbericht voor woensdag 24 april: diverse buien en koud

Vandaag wordt het een gure voorjaarsdag in Almere, want er worden enkele buien verwacht. Daarbij kan ook hagel voorkomen. Af en toe breekt ook even de zon door. We moeten het doen met 10 graden en een vrij krachtige tot krachtige noordwestenwind. Daardoor voelt het guur aan.

Vanavond en vannacht zijn er enkele opklaringen, maar maken we ook nog steeds kans op een bui. De temperatuur zal gaan dalen naar een graad of 4. De wind neemt geleidelijk wat af.

Morgen vallen er enkele buien, vooral in de loop van de dag neemt de activiteit wat verder toe vanuit het westen. De temperatuur blijft laag met maximaal een graad of 9. De wind waait uit het noorden en is overwegend matig, windkracht 3 tot 4.

Foto: Albert Thibaudier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant